_bonus_

Thursday, 26 April 2012

RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY


Untuk GA kali ni telah di'tag' by EQHA, thank you so much sebab tag ye.. (n_^)

Now it is my turn untuk tag mereka2 yang dibawah ni.. (n_^)


*korang pun nak join jugak?.. klik banner or SINI k.. (n_^)

TARIKH TUTUP : 25.5.2012


❀ 1st Contest by Akma , Wany & Mira

Contest kali ni dijemput by  AKMA, salah seorang dari 3 girls yang organize contest ni.. 
Actually this is their 1st contest, so sebagai tanda sokongan kepada mereka semua, dengan ini, kak Fiqa join ye.. (n_^)




Id Facebook : Nurul Afiqah Othman
Id Follower : EuriKa Afiqa
Id Twitter : Nik_Afiqah

Untuk melengkapkan syarat penyertaan,
 dengan segala hormatnya, 
mereka yang dibawah di'tag', huhu..


*Mereka yang di'tag' di atas memang cute and sporting
 (bukan saje2 puji tau, i really mean it, huhu.. )
 (n_^)


Wednesday, 25 April 2012

First Blog Giveaway: Guestbook




Ha, cute ke tak guestbook yang kat atas ni?.. Baik jawab dengan jujur, tak baik menipu tau, huhu.. (n_^)
Comel kan?.. Kalau nak buat sendiri memang tak la, (sedar dengan kelemahan diri yang memang terserlah ke'tidakkreatif'an diri ni, cheewah! ayat.. haha)..

Guestbook ni memang cute sangat.. 
Sangat2 tau, (ha, nampak tak ke'over'an ku disini,huhu )..
So, nak la try join GA ni, mana la tau, kot2 ada rezeki dapat guestbook ni kan..

It can be used as your wedding guestbook, or utilise it to display your photos, or turning it into a scrapbook. Or you can share your love with give it away as a wedding present.

* please ignore the name of bride and groom on the guestbook. It’s just for sample purposes. The owner of the blog will tailor made for the winner of this guestbook.


Korang pun berminat nak join jugak?.. 

Jom2, klik kt SINI k.. 

Saaayang kt korang..
(n_^)

Tuesday, 24 April 2012

AmerCorner 1st Giveaway

Lama dah tak baca komik, kalau setakat baca kartun yang ada dalam newspaper tu ada la, (eh! tapi tu dikira komik ke?, huhu).. Korang2 pernah baca tak buku kat bawah ni?.. Lawak kampus, aku memang tak pernah baca komik ni, tapi pernah la selak2 sekali lalu masa gi Popular hari tu, (sekadar selak2 je la, sebab kalau nak beli sendiri cam sayangnya duit, haha).. 

KLIK PIC NI K (n_^)

Tapi member2 cakap komik ni best, tu yang buat aku excited nak join, cuba nasib kan, kalau ada rezeki, ada la, kalau tak ada, tak apa la, mungkin ada rezeki lain untuk aku yang Allah dah aturkan.. Aminnn..

Haha, banyaknya aku membebel, k la, sebagai tanda sokongan kepada tuan penganjur (coz ni 1st GA dia), dengan ini saya men'tag' mereka di bawah ni untuk join sama, huhu.. (n_^)


*nak gi inform kat diorang laju2 then siapkan assignment and study, next week ada 3 test yang menunggu, doakan yang terbaik ye.. (n_^)


Wednesday, 18 April 2012

'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'


Actually telah di'tag' by adik bieysha untuk join GA ni.. Dengan sangat excitednya disebabkan esok dah start Mid Term Break, so dengan penuh rasa bahagia dan gembiranya Kak Fiqa join k, huhu.. 
TQ dik.. (n_^)


So kali ni it's my turn untuk menjalankan tugas men'tag' mereka2 yang dibawah ni, huhu.. 


*nak g inform kat mereka2 yang di atas pasal benda ni, jumpa lagi kat next entry k!.. (type entry sambil senyum sorang2, hahaha.. ) 

Segmen Jom Ramai- Ramai Mengeratkan Silaturrahim (n_^)

Dijemput oleh tuan penganjur segmen sendiri untuk join.. So sebagai tanda sokongan kepada adik ni, jom la ramai2 join jugak k.. Manfaatnya nanti dapat kat kita jugak..huhu.. (n_n)


Tarikh Tamat Segmen nie Bila ?
:65: Tarikh akhir segmen ni adalah 30.4.2012 .  Dan Blog korang juga akan di promote pada tarikh ni juga . Information lain akan di update dari masa ke semasa (jika perlu) .

*Nak join tak?.. Klik je kat banner tu k.. (n_^)


Tuesday, 17 April 2012

"GuGurl GiveAway by Anis Athia"


Tarikh tamat GA : 30 APRIL 2012

Pemenang akan dipilih secara random
Top referral akan menerima HADIAH MISTERI.. (n_^)

Monday, 16 April 2012

Stressor... ={

Currently in Mandarin class, tapi fikiran dah melayang jauh fikir pasal test Organizational Behavior (OB) malam nanti..

Susahnya hati, sampai tido malam pun termimpi-mimpi apa yang dah study before tido mlam tadi, tido cam tak tido je..

Entry tak panjang kali ni.. Biar pic2 yang story apa yang aku rasa sekarang k..

Korang semua, doakan kami untuk test malam ni k, untuk mana-mana student OM221 yang dah ambil test tu and terbaca pulak entry ni, haha, boleh la share soalan yang kuar, huhu.. (n_^)

Nak diam je hari ni, tapi takut orang lain salah faham pulak..


Yang penting ni bukan notes aku, only if i'm capable to do notes like this.. :(



Doakan kami ye..

Sunday, 15 April 2012

SEGMEN AIEN NAK REVIEW BLOG KORANG



Tag: 

CONTEST 'BLOG COMEL' BY ANISMOKO★

Telah di'tag' oleh yaya untuk join contest ni semalam, but a problem occurred when this silly me tak ada FB nak 'like' page untuk cukupkan syarat (bukan ketinggalan zaman k, cuma memang tak nak terjebak dengan FB addicted, prevent is better than cure right?), huhuhu.. =p

But then I inform the blog owner of this contest and luckily she said 
                                                           "AnisMoko★: follow blog pon da cukup..  like tu sunat aje.. he3:)"

huhu, seronokkan.. sangat sporting la the owner.. :)

So, this is my entry, merangkap tanda penyertaan and sokongan kepada adik comel tu..

Click Here :)


Anda telah di'tag'.. Join dengan penuh senyuman k.. (n_^)

http://blogsigadis92.blogspot.com/
http://iemagurlz.blogspot.com/
http://azwarsyuhada.blogspot.com/



Thursday, 12 April 2012

Kami sangat bahagia... (n_^)

Just want to share pic2 yang kitorang amik kat dewan kuliah masa tengah tunggu Sir Najmi, lecturer OB (Organizational Behavior) masuk tadi..

Time ni semua tengah NgiONg sebab baru abis jawab test untuk subjek Management Of Administrative Record II, huhu..

Jom tengok apa kerja class mate ku time lecturer tak ada, haha.. (n_^)

Sabariah jadi cameraman, and the girl with tissue yang disumbatkan dalam hidung tu demam and selsama, kesian kat dia, ouh!, by the way, nama dia Ezzati.. Dia sangat cerah kan?..huhu..

ALalala..si tomey2 girl in green.. ;p

Bukan boleh sorang mula, tengok, yang kat belakang 2 pun  nak posing jugak..huhu.. 

Yang ayu2 kat belakang tu.. Yang depan???..Jeng..jeng..jeng..

Mereka sangat bahagia..

Sabariah tetap didepan.. ;p

Sir Najmi panggil Amy, Puteri UMNO hari ni..suka2 dia je..

Haha, kalau la kat blog ni boleh nak main 'tag2' macam kat FB tu, kan best, haha.. :D

That all for now, baru dapat tau yang minggu depan ada kuiz chapter 5 Communication untuk kelas Dr. Siti Asiah.. Hujung minggu ni dating dengan buku and notes lagi la nampaknya..

Wish we luck k..

(-_-)

Malam yang penuh ke'merapu'an.. =p


Currently sedang lepak2 sambil study dalam bilik dengan room mate (Syazni) also dengan house mate bilik belakang (Sabariah)..

Kelas Human Resource Management (HRM) pukul 10 a.m. esok batal, so boleh la nak tido lambat malam ni..

Esok ada test Management of Administrative Records II, kelas ganti pukul 2 p.m, kena la stay up malam ni sebab banyak topic tak sempat nak cover lagi, huhu..

So, entri kali ni kira entri mengada-ngade je, sebab nak reduce stress wat masa ni, snap pic randomly, bluetooth from my Samsung SII, directly to my notebook.. (waahh, kenapakah perlu bercakap dengan gaya macam ni?.. =p)

Ok, sebelum aku merepek dengan lebih overnya lagi, jom usya pic meja study aku and my room mate k.. :)


Obviously this is my table, sangat berselerak ok.. ;)

Katil yang penuh dengan notes jugak, haha, ada color pensil jugak, bajet comel cam budak kinder garden =p

Lebih teratur..Yang ni meja Syazni.. :)
Good night uolz..
Doakan kami agar dapat jawab test esok dengan tenang dan mudah ya..
Moga dilapangkan hati dan diterangkan minda untuk terima, faham and ingat apa yang dibaca malam ni..
Aminnn.... (n_^)

Wednesday, 11 April 2012

Kami kreatifkan?..eerrrkk.. ={


Bila lecturer tak ingat nama student, alternatifnya...
.
.
.
Kitorang guna pita pelekat untuk tulis nama and tampal kat baju, jimat kan?..huhu.. and lecturer pun senang nak panggil nama kitorang semua.. (hmm.. idea sape mula2 ni ek, hadoi, tak dapat nak dikenalpasti sebab satu kelas buat benda yang sama =p)
.
.
.

Sabariah and Amy
Mereka lagi.. :)

Ups!..haha, sape ntah ni.. =p

Kami memang bijakkk.. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...