_bonus_

Friday, 28 December 2012

Shoulder to Cry On



Life is full of lots of up and downs,And the distances feels further when you're headed for the ground,And there is nothing more painful than to let you're feelings take you down,It's so hard to know the way you feel inside,When there's many thoughts and feelings that you hide,But you might feel better if you let me walk with youby your side,And when you need a shoulder to cry on,When you need a friend to rely on,When the whole world is gone,You won't be alone, cause I'll be there,
I'll be your shoulder to cry on,I'll be there,I'll be a friend to rely on,When the whole world is gone,you won't be alone, cause I'll be there.All of the times when everything is wrongAnd you're feeling like
There's no use going onYou can't give it upI hope you work it out and carry onSide by side,With you till the endI'll always be the one to firmly hold your handno matter what is said or doneour love will always continue onEveryone needs a shoulder to cry oneveryone needs a friend to rely onWhen the whole world is goneyou won't be alone cause I'll be there
I'll be your shoulder to cry onI'll be thereI'll be the one you rely onwhen the whole world's goneyou won't be alonecause I'll be there!And when the whole world is goneYou'll always have my shoulder to cry on....
-by Tommy Page-



Tuesday, 25 December 2012

WAK GELAS 1ST GIVEAWAY: SECONDHAND IPOD


Korang-korang nak iPod tak?
Kalau nak beli sendiri entah bila baru nak beli kan? 
(*genggam purse kuat-kuat sebab sayang duit, huhu.. :p)

Sooo...
Apa kata, kita join ramai-ramai 1st GiveAway dari WAK GELAS ni, untung-untung ada rezeki boleh dapat iPod kan?.. (n_^)

Pemenang akan dipilih secara rawak and hanya satu (1) hadiah utama (2nd hand) iPod touch 32GB, and bukan iPhone5, also lima (5) hadiah saguhati..

Tarikh GA:
22 DECEMBER 2012 - 05 JANUARY 2013 (12.12 pm)

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir


Rasa macam dah lama gler tak join apa-apa GA,  bz mengalahkan menteri, huhu..
Jom ramai-ramai join GA ni, kasi meriah.. 
Mana la tau kot-kot boleh dapat hadiah New Year ke kan.. (n_^)


Tempoh:
22 DECEMBER 2012 - 31 DECEMBER 2012

*ada hadiah untuk 20 peserta bertuah tau.. (n_n)
*please click banner to join ok.. 

Friday, 21 December 2012

I'm Coming Home

Assalamualaikum..
 *sila baca n jawab dengan nada yang sangat ceria hokey.. (n_^)

Setelah berminggu-minggu, tolak (-), campur (+), darab (X), bahagi (/), aku tak balik rumah,
 bajet sebab ke'busy'an yang melampau, akhirnya, haha, at last, esok if tak ada halangan, tak ada apa-apa last minute masalah, aku nak balik rumah.. 

Of course kena balik, minggu study week kannn.. Kena la balik even sekejap, jumpa mama, jumpa atuk, jumpa nenek, and jumpa adik-adik (even dah macam kena buat appointment if nak jumpa diorang sebab adik-adik semua dah keja), huhuhuhu.. (n_n)

Adalah satu kewajipan yang sangat wajib untuk balik jumpa mereka-mereka yang disebutkan diatas, mintak restu nak jawab exam, mintak maaf kat diorang, mintak diorang semua doakan semoga urusan sepanjang minggu exam nanti berjalan lancar, terang hati.. (n_^)

Dalam hati sebenarnya berdebar sebab esok ada test lagi, berderet-deret test and assignment sepanjang dua (2) minggu ni, makan minum, mandi tido semua dah tak terurus, dengan baju-baju kotor dalam bakul yang dah masuk dua (2) minggu tak basuh, haha (hmm, bajet busy sangat la ko fiqa..).. =p

Fikiran dah kat rumah, fikir nak balik, nak top-up balik waktu-waktu tido yang tak penah cukup sepanjang bulan ni, sampaikan kadang-kadang rasa macam kena parkinson, menggeletar tangan pegang pen, jalan macam tak pijak tanah, tu semua penangan sebab tido yang tak menentu.. Kadang-kadang tido pukul 530 am, then pukul 8 pegi kelas, kental tak kental namanya tuh.. 

Just now baru siap buat assignment, and kejap lagi nak study untuk test Human Resource Mgt, hope sangat sangat sangat sangat hint yang kitorang baru dapat tak sampai 2 jam tadi tu masuk la untuk test esok, tak mau dapat soalan lain, mintak sangat-sangat, huhu.. 

Orang sebelah rumah, merangkap jiran sebelah jugak baru pas message pasal test esok, nampaknya kena start bukak buku, baru je ingat nak rehat kejap, aduyaii.. Memandangkan esok aku maybe drive balik Selangor sorang-sorang, so tak boleh la nak tido lambat macam semalam, nanti niaya aku terlelap pulak masa drive, (Ya Allah, mintak jauh dan lindungi la perjalananku nanti, Aminnn)..

No picture untuk teman entri kali ni, 
Got to go, 
Study, study, study, study..

Malam ni nak tido sambil senyum boleh?
Hati bahagia sebab dapat balik rumah..
Huhu..
Good nite..

-nao-

Wednesday, 19 December 2012

Diam


Aku cuma ingin diam
Jangan ada bicara
Untuk sekali ini
Aku ingin diam

Biarkan aku
Aku ingin diam
Biarkan aku sendiri
Aku ingin diam

Cuma diam
Aku ingin diam
Beri aku ruang itu
Aku ingin diam

Jangan ganggu aku
Ruang itu juga
Jangan ganggu
Kerana aku cuma ingin diam
Sendiri dalam ruang itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...