_bonus_

Wednesday, 18 April 2012

'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'


Actually telah di'tag' by adik bieysha untuk join GA ni.. Dengan sangat excitednya disebabkan esok dah start Mid Term Break, so dengan penuh rasa bahagia dan gembiranya Kak Fiqa join k, huhu.. 
TQ dik.. (n_^)


So kali ni it's my turn untuk menjalankan tugas men'tag' mereka2 yang dibawah ni, huhu.. 


*nak g inform kat mereka2 yang di atas pasal benda ni, jumpa lagi kat next entry k!.. (type entry sambil senyum sorang2, hahaha.. ) 

6 comments:

  1. saya mengikuti, follow 139, pleas follow back

    ReplyDelete
  2. goodluck fiqa!.....moga2 berjaya join yer..eca nak join tpi xde msa lagi wat entry :)

    ReplyDelete
  3. tq dik.. haha, doa2kan la smoga murah rezeki kak fiqa ni, hehe... (n_^)

    tq kt eca jgk tau.. (n_n)

    ReplyDelete
  4. tq 4 ur wish.. tp fiqa xmenang la, huhu, xd rezeki.. (n_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...