_bonus_

Thursday, 12 April 2012

Kami sangat bahagia... (n_^)

Just want to share pic2 yang kitorang amik kat dewan kuliah masa tengah tunggu Sir Najmi, lecturer OB (Organizational Behavior) masuk tadi..

Time ni semua tengah NgiONg sebab baru abis jawab test untuk subjek Management Of Administrative Record II, huhu..

Jom tengok apa kerja class mate ku time lecturer tak ada, haha.. (n_^)

Sabariah jadi cameraman, and the girl with tissue yang disumbatkan dalam hidung tu demam and selsama, kesian kat dia, ouh!, by the way, nama dia Ezzati.. Dia sangat cerah kan?..huhu..

ALalala..si tomey2 girl in green.. ;p

Bukan boleh sorang mula, tengok, yang kat belakang 2 pun  nak posing jugak..huhu.. 

Yang ayu2 kat belakang tu.. Yang depan???..Jeng..jeng..jeng..

Mereka sangat bahagia..

Sabariah tetap didepan.. ;p

Sir Najmi panggil Amy, Puteri UMNO hari ni..suka2 dia je..

Haha, kalau la kat blog ni boleh nak main 'tag2' macam kat FB tu, kan best, haha.. :D

That all for now, baru dapat tau yang minggu depan ada kuiz chapter 5 Communication untuk kelas Dr. Siti Asiah.. Hujung minggu ni dating dengan buku and notes lagi la nampaknya..

Wish we luck k..

(-_-)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...